IP/GIC (N) Ace Ventura`s Adoring Arthemis.

GIC/GIP (N) Ace Ventura`s Adoring Arthemis ble Årets Beste klubbkatt Veteran i Norak 2009. Her sitter hun med den flotte pokalen og poserer så fint. Gratulerer min deilige Arthemis.
GIC/GIC (N) Ace Ventura`s Adoring Arthemis ble Årets Beste Klubbkatt Veteran i Norak. 2010 Gratulerer nok en gang til herlige Arthemis. Ingen er så nydelig som du. Her ligger hun i stolen med den flotte, store pokalen fra Norak som vi fikk i posten i dag.
GIC/GIP (N) Ace Ventura`s gjorde det kjempebra på Hålogalandskattens utstilling i Harstad.4.og 5. juni.2011. Hun fikk 2 NOM og ble BIS kasterat i kategori 2. og ble BIS begge dagene i Veteran kategori 2. Hun er utrolig og jeg er kjempeglad i henne.
SP/GIC (N) Ace Ventura`s Adoring Athemis med SP kokarden sin som hun tok på Ishavskattens utstilling i Tromsø 18.&.11. Hun vant også BIS Veteran , NOM og 1 HP. Jeg er kjempestolt over Arthemis og alt hun har prestert i løpet av sin utstillings kariere. Hun har tatt over 30 BISer og utalige BIVer og NOM. En katt det står stor respekt av som holder Birmaen sin høye standard i en alder av 14 år.