Kattene mine.

Dette er IP (N) Ace Ventura`s Belizzimo Totti, SBI b. han er kasterat og husets kosebamse. Totti har utseenedet etter sin mor (EC/IP Choco Chanel av Esyra (N) ) og er snill og god.

(N) Ace Ventura`s Delightful Diadora. SBI n , født 16.4.10 Diadora er kosepusen min. Hun har også et utrolig herlig gemytt og elsker å komme opp på fanget å få kos, eller ligge på sofaen tett inntil meg. Hun liker også å nusse, og bruker å gnikke snuten sin tett inntil nesen min eller kinnet mitt, kjempekos. Hun er vanvittig vakker og sjarmerte hele dommerpanelet i Luleå på Norskenkattensutstilling aug. 2010 Hun har fantastiske blå øyne og smelter alle som ser henne. Hun er kraftig med tett , deilig pels og kjempetykk hale. Hun er veldig sterkt knyttet til sin søster Diamante. Og jeg er kjempeglad i henne. Hun ligner veldig på sin mor Scarlett og sin Pappa Micki. Diadora prater mye og er ei veldig morsom og koselig katt.

S*Rawalpindi`s Scarlett O`Hara, SBI n. Hun kommer i fra oppdretter og en nær venn av meg Birgitta Strandberg. Scarlett er utrolig vakker og har denne spesielle Rawalpindi`s looken som jeg er så glad i . hun har et kjærlig vesen og elsker kos, hennes øyne glittrer når hun ser på meg. Hun e rutrolig vakker og det blir spennende å stille henne ut i voksen klasse i 2011. Tusen takk Birgitta , for at du ville at Scarlett skulle få komme til oss.

(N) Ace Ventura`s Choco Chanel, SBI b Lille Choco som vi kaller henne, selv om hun er ei stor og kraftig kasterat jente, hat fått navnet sitt etter min aller første birma, Choco Chanel av Esyra (N) SBI b. Lille Choco er født den 27.11.12, på sin mammas Sacha`s bursdag, og er stor stor glede i vår famile. Hun er stor og god som en bamse, kraftig og snill, og finner på mye moro. Lille Choco har looken sin etter sin mamma Sacha, og også hennes gode gemytt. Lille Choco er vakker, og liker å bære på lekene sine.

IC (N) Ace Ventura`s Delicious Diamante, SBI a. Diamante ble født 16.04.2010, og ble fra hun kom til verden, husets prinsesse. Hun har et deilig gemytt og elsker å bli bært rundt i huset på skulderen, da koser hun seg, både hun og vi som bærer henne. Diamante hun er utrolig vakker, og har flott maskefarge og kroppsfarge, fine kontraster og en super myk og silky silkepels. Daiamante liker å leke og kose seg i luftegården på sommeren. Diamante har ei søster, Diadora som også bor i lag med oss.

Kattene mine :


Kasterater:


CH. S Rawalpindi`s  Scarlett O`Hara, SBI n

IC (N) Ace Ventura`s Delicious Diamante,  SBI a

IC (N) Ace Ventura`s Delightful Diadora,  SBI n

IP (N) Ace Ventura`s Belizzimo Totti , SBI b      

(N) Ace Ventura`s Choco Chanel, SBI b.
  
Her kan dere se på bilder av de herlige kattene våre, og skrive en hilsen i gjesteboka.

God fornøyelse!