Gjestebok/guestbook.

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Thank you for wisiting my Website. You are please to sign my guestbook with cliccing the blue button , and you can also add a picture when you`ve finish signing.
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 19. mar, 2013
Hei Merethe og takk for hyggelig hilsen i min gjestebok! Moro at du fikk en ny sjokolade prinsesse i familien. Vi har hatt kull f.o.m. lille julaften t.o.m. igår, men nå er de to sjokoladeprinsene våre reist til sitt nye felles hjem på Nord-Møre. Egentlig veldig delig å være ferdig med det. Mye jobb og bekymringer og så kan man spørre seg hva det hele skal være godt for! Nei, det blir lenge til neste gang vi skal ha kattunger. Nå ser jeg frem til endelig å kunne konsentrere meg om å stille ut våre fabelaktige nye jente Ynde. Håper vi ses i løpet av sommeren. Det blir nok minst en utstilling på meg i nord pluss at jeg skal til Umeå allerede i april.
klem fra Nils & pusene
E-post:
Skrevet av Alla Fällman, 20. feb, 2013
Hej! Vad roligt att ni också har Helig Birma! Jag tror, att det här ras av katt är de bästa än andra!!
Hei! Hva moro at du også har Birma! Jeg tror at denne rasen av katt er den beste enn andre!
MVH Alla och Kurt-Elis Fällman. S*Snow Road.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Camilla Medalen Bråthen, 9. jan, 2013
hei :) kjempe fin hjemmeside :) så nydelige katter :) så koselig å se videoklipp og mange fine bilder :) tusen takk for en hyggelig prat,gleder meg til å høre mere om disse flotte kattene :) hilsen Camilla M Mråthen
E-post:
Skrevet av Ann-sofui Andersson, 31. des, 2012
Så fin hemsida du hade.... =)
GOTT NYTT ÅR !!!

Kram / Ann-sofi
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 16. des, 2012
Det var mange nyheter siden sist jeg så deg. Kondolerer med tapet av sjokoladedronningen Arthemis og din venninne Kirsten Ramdahl, som jeg har snakket med ved et par anledning. Gratulerer med favnen full av titler og lykke til med de to kullene! Til orientering: Ynde er en jente!
klem fra Nils
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 15. des, 2012
Hei Merethe, Det var hyggelig at det ble en gjenforening og burnaboskap på oss igjen iår i Tromsø! Det er spennende tider her i Tårntoppen i og med at vi får et nytt familiemedlem om fire dager, DK Oddenvejen Ynde, og Viola venter sitt første kull ca. julaften. Du og familien får ha en riktig GOD JUL og så ønsker jeg deg alt godt kommende år og håper vi ses!
klem fra Nils
E-post:
Skrevet av Gunta, 12. nov, 2012
Hej Merethe! Flott heemsida med många vackra birmor.
Klem
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 21. jun, 2012
Hei Merethe,
Idag er det dagen før dagen, for vi skal oppver til Tromsø imorgen og stille ut på Ishavskattens utstilling i helgen! Det er tre år siden sist, så det blir både hyggelig og spennende. Jeg har med meg vår nye godgutt (N) Totenkatten's Elzio, som er en blåmasket kraftkar på snart 4,3 kg. knappe åtte måneder gammel og har alt vi kunne ønske oss både i det ytre og det indre. Håper vi ses!
klem fra Nils og pusene
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 6. apr, 2012
Hei Merethe og takk for hyggelig hilsen i vår gjestebok! Ja, vi er veldig glade for å ha fått Elzio (til høyre) i huset av mange årsaker. Han er en gledesspreder og en godgutt!:-) Nå vurderer jeg å ta ham med til både den ene og den andre utstilling i "ditt distrikt," som hvem vet om vi ikke bli gjenforent i løpet av sommeren. Det er lenge siden Ishavskatten nå! Håper det blir kull hos dere snart.
klem fra Nils og pusene i Oslo
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig Birma, 26. des, 2011
God jul i stua, Merethe! Du har ikke vært så særlig flink til å kommer sørover med kattene dine i året som gikk, synes jeg, men jeg håper vi treffes i løpet av 2012. Det begynner å bli lenge siden nå! Synd det ikke ble noe kull, men det er jo bare å prøve igjen. Vi har hatt et fantastisk utstillingsår i 2011 og kommende år tegner til å kunne bli enda mer spennende.;-) Lykke til med oppdrett og utstilling i 2012.
Klem fra Nils og NO*Kattemakerne Hellig Birma
E-post:
Skrevet av NO*Kattemakerne Hellig birma, 28. nov, 2011
Hei Merethe og takk for hyggelig hilsen i vår gjestebok. Jo, det har vært et fabelaktig år utstillingsmessig og på andre måter--og vi er ikke helt i mål enda. Nå ser vi frem til Adelkatten og til å se hvor pusene våre havner til slutt på Årets katt listen. Tror det blir Minx' år i år! Hun har hatt en kjempefin utvikling. Planleggingen av utstillingsåret 2012 er også godt igang. Kanskje det blir en gjenvisitt til Tromsø? Det hadde vært hyggelig.
Lykke til med desember- og sjokoladekull! Det er ikke blitt noen kattunger her i år, men kanskje neste år. Det kommer når det kommer!
klem fra Nils og pusene
E-post:
Skrevet av Karina Lillejord, 3. nov, 2011
Hei Merethe :-)
Plutselig fant jeg siden din. Blir helt dårlig når jeg ser alle de fine birmaene dine. Lysten på ny katt blir ikke mindre av å være på siden din.. Håper at dere har det bra alle sammen og det bli super spennede med nytt kull. Hvilke farger tror du det blir? Vet ikke om jeg har snakket med deg etter at du sendte bilder av guttene, de er blitt så store og så flotte :-) Du får gi de en stor klem fra meg. Vi snakkes
E-post:
Skrevet av Veronika, 9. okt, 2011
Hei vennen.
Nå krysser vi fingrene for at vi blir bestemødre igjen i begynnelsen av desember. De to involverte har i allefall gjort sitt beste :-)
Klem fra Veronika
E-post:
Skrevet av Nina d'Aubigné, 8. okt, 2011
Hej!
Tack för snälla ord i min Gb:)
Jag har tittat runt på din sida och gillar det jag ser! Underbara katter!
Lycka till med avelsarbete och show!
MVH Nina
E-post:
Skrevet av Linn With, 8. sep, 2011
Et spørsmål bare...har du noen krav til at det skal være innekatt?...
E-post: